Bedrift

SMB

Hva kan vi tilby små og mellomstore bedrifter? Ved å velge oss som leverandør av nettverk og/eller kameraovervåking kan vi tilby en service- og driftsavtale for trådløse nett og / eller kameraovervåking systemer, som sparer dem for det fordyrende leddet å lære seg kompliserte systemer – eller å måtte ansette fagfolk. Vi vil da kunne fjernstyre systemene, og dermed sørge for blant annet oppdatering av programvare for best mulig sikkerhet for brukerne. Ved eventuelle feil på nettverket, har vi vaktordning, og brukerne kan selv ta direkte kontakt med vårt serviceteam, noe som gir god responstid, og sikrer minimum nedetid. Link til brosjyre her

Seksjonerte bygg og bofellesskap

Har du et hybelhus fullt av studenter en fin blanding av gutter og jenter? De surfer på nettet både natt og dag. Da trenger du en løsning for velbehag. Vår løsning som driftes av vårt personell, da slipper du masing dag, natt og kveld.
..

  • Kameraovervåking
  • Adgangskontroll
  • Vaktmestertjenester

Campingplasser

Trådløse nett, adgangskontroll med portlås eller bom, åpning med SMS eller oppringing, kameraovervåking for å sikre gjester og ansatte.

Vaktmestertjenester

Vi utfører alle typer vaktmestertjenester: smøring, strøing av fortau, skifting av lyspærer og håndtering av kvalitets håndverkere.

Barnehage og skole

Trådløse nett, kameraovervåking, låssystemer og vaktmester tjenester.

Hotell

Har du gjester i alle rom som surfer på nett? Det er en utfordring vi fikser lett. Trådløse gjestenett, trådløse nett for ansatte, portlås med APP-styring, SMS eller oppringing, kameraover- våking, test og rapportering samt skifte av nødlys, samt vaktmestertjenester.

Idrettsanlegg

Trådløse nett til brukere og ansatte med forskjellig prioritet, kameraovervåking for å sikre bygningsmasse, ansatte og brukere, automatiske låssystemer, testing, bytte og rapportering av nødlys samt adgangskontroll og vaktmester tjenester.

Garasjeanlegg

Trådløst nett til ladestasjoner av elbiler, åpning via trykknapp, APP, SMS eller oppringing, kameraovervåking i innkjørsel eller i hele eller deler av gasjeanlegget.

Båthavner

Trådløse nett, adgangskontroll med portlås eller bom, åpning med SMS eller oppringing, kameraovervåking for å sikre gjester og ansatte

Vaktmestertjenester

Vi utfører alle typer vaktmestertjenester: smøring av hengsler og låser, strøing av fortau, skifte av lyspærer og bestilling og håndtering av kvalitets håndverkere med oppfølging.
Menu