Om oss

WLAN-Bergen AS har gjennom mer enn 15 år bygget kompetanse innen installasjon, forbedring, sikring og vedlikehold av kablede og trådløse løsninger innen datakommunikasjon, videoovervåking og tele. Våre kunder er innenfor SMB markedet, skoler, idrettslag, båtforeninger, hotell, campingplasser, hybelhus, og private boliger. Våre løsninger gir stabil nettilgang for mange samtidige brukere.
Vi skreddersyr løsninger sammen med kunden, og kan også tilby elektriker- og vaktmestertjenester. Vi har et bredt spekter av tjenester allerede i dag, men lar ikke det begrense oss. Ta gjerne kontakt om du har et problem, kanskje vi kan bli en del av løsningen? Det er nesten enklere å spørre hva vi ikke gjør, enn hva vi gjør. Vår kompetanse ved drift av trådløse nett, og systemer for kameraovervåking, kan spare deg for verdifull nedetid. Du behøver heller ikke tilegne deg kunnskap om kompliserte prosesser for daglig drift, oppdatering og feilsøking.

Vår kompetanse ved drift av trådløse nett, og systemer for kameraovervåking, kan spare deg for verdifull nedetid og ikke minst at du slipper å tilegne deg kunnskap om kompliserte prosesser for å drive feilsøking.

Menu